content image

Permaderma
Praktijk voor cosmetische pigmentaties

This phantom sticky

Areola

Areola,oftewel tepelhof pigmentatie
In Nederland komt borstkanker relatief vaak voor. Ongeveer 1 op de 8 vrouwen krijg er vroeg of laat mee te maken.  Ook bij mannen komt het voor, afgelopen jaar zijn er ongeveer 100 mannen gediagnosticeerd  met borstkanker.  En 89.200 vrouwen hebben dit slecht nieuws te horen gekregen.
Na de diagnose volgt er vaak een operatie, (Mastectomie, Lumpectomie), chemotherapie, bestralingen, of combinaties hiervan.
Hierna volgt een lange periode van herstel, acceptatie en berusting.
Een jaar na de operatie, en na een eventuele chemotherapie is het mogelijk om door middel van medische pigmentatie de tepel en de tepelhof te reconstrueren. 
Via de laatste nieuwe technieken is het mogelijk om met verschillende kleuren, accenten en schaduwen een 3D illusie te creëren, alsof er een échte tepel en tepelhof op de borst zit. 
Bij een unilaterale operatie, kan de natuurlijke tepel heel goed nagebootst worden, zodat het verschil nauwelijks zichtbaar is. Samen kiezen we de  kleuren die het dichtst uw natuurlijke kleur benaderd. 
Het doel van deze behandeling is om via een eenvoudige cosmetische ingreep, die geheel pijnloos kan plaatsvinden, een zo mooi mogelijke borst te creëren.
Door deze tepelhof pigmentatie, ( in Amerika heet dit inmiddels steeds vaker tittoo ipv tattoo) voelen vrouwen zich zelfverzekerder en completer wanneer ze na het douchen in de spiegel kijken.  
Vaak wordt dit ook gezien als afsluiting van een vervelende periode, en de start van een mooie nieuwe.

content image